Babysalmesang


BABYSALMESANG EFTERÅR 2018

Tirsdage kl. 14.00- 14.45

Første gang er den 4. september. Deltagelse er gratis.

Til babysalmesang sørger musikpædagog Maria Hørup for, at der bliver sunget salmer og sange, lavet bevægelser og fagter.

Så har du lyst til at synge med dit barn i en rar atmosfære og drikke kaffe efterfølgende, så meld dig til på kirkekontoret. Der er plads til 15 på holdet efter ’først til mølle-princippet’.

Vi slutter af lørdag den 17. november kl. 12 med at vise familien, hvad babyerne har lært.

Bemærk at babyerne skal være minimum 10 uger ved opstart og der er 9 undervisningsgange + afslutning.

 

OM BABYSALMESANG I VOR FRUE KIRKE

Babysalmesang i Vor Frue Kirke er for babyer i alderen 10 uger til 12 måneder og deres forældre. Vi har oplevet en stigende interesse for babysalmesang og for salmesang de seneste år, og nu kan man så også få salmesangen ind med modermælken.

Til babysalmesang synger vi salmer og børnesange, mens der bliver vugget, lavet fagter, danset, spillet på rasleæg og blæst sæbebobler.

Ud over at oparbejde et lille repertoire over de mest kendte salmer og børnesange stimulerer vi børnenes medfødte musikalitet samt styrker barnets motorik, sprogudvikling og sansning.

Underviser er konservatorieuddannet musikpædagog Maria Hørup.
Ved tilmelding til kirkekontoret:

Telefon 66 12 65 39 eller e-mail: vorfrue.sognodense@km.dk

Oplys venligst: Navn – adresse – telefonnummer og e-mail

 

TUMLESALMESANG EFTERÅR 2018

Lørdage kl. 10.00–11.30 – 22/9, 6/10, 3/11 og 17/11. Deltagelse er gratis.

Tumlesalmesang henvender sig til børn i alderen ca. 2 1/2 år-4 år (søskende er velkomne), som sammen med deres forældre har lyst til at synge og være aktive. Musikpædagog Maria Hørup sørger for undervisningen, der forløber over 4 lørdage i efteråret.

Der er kaffe og saft og mulighed for at spise medbragt mad.

I år vil der som noget nyt være en afslutning, hvor tumlerne optræder til spaghettigudstjeneste tirsdag den 27. november.

Der er tilmelding til tumlesalmesang hos kirkekontoret.