TorsdagsCaféen

 

PROGRAM TORSDAGSCAFÉEN 2019

 

Torsdag den 28. marts (CB)

Skuespiller Ole Møllegaard læser fra bogen “Den stille klovn”, og klovn og forfatter Arne Bjørk mimer til undervejs. Der er en klovn gemt i os alle som billede på et universelt menneskeligt træk.

 

Torsdag den 11. april  (BN)  

Torsdagscaféen er i gode hænder hos menighedsrådets formand, Birgit Nielsen, og organist Lars Frederiksen, som i fællesskab sørger for andagt og underholdning. Præsterne er på udflugt med konfirmanderne.

 

Torsdag den 25. april  (CB)

Vi tager en rundtur i de gamle danske viser og forfatterne bag.

 

Torsdag den 9. maj  (JBE)

Vi får besøg af cellist Ida Riegels, der med celloen som fast følgesvend har cyklet Europa tynd. Hun besøger os på sin danmarksturné, hvor hun fortæller om sin store rejse, om mødet med mennesker gennem musikken, og hun spiller selvfølgelig også for os.

 

Torsdag den 23. maj  (CB)

Vi får besøg af Alex Nielsen, der var i praktik her i Vor Frue Kirke. Han fortæller anekdoter fra tiden som luftkaptajn i SAS og måske også lidt fra sin nye præstetilværelse.

 

Torsdag den 6. juni  (JBE)

”Vi nærmer os den lyse tid – ord, sang og fortælling hen imod Sankt Hans”.

 

Torsdag den 20. juni  (CB)

Sommerafslutning – vi vælger frit fra Højskolesangbogen.

 

 

TORSDAGSCAFÉEN: HVAD ER DET?

Torsdage kl. 14.00-16.00 (hver anden torsdag)

Torsdagscaféen er for mennesker, der kan lide at have et rart og muntert samvær med andre.

Vi mødes i kirken til en kort andagt, inden vi drikker kaffe i sognehuset med hjemmebag til. Hver gang er der lidt på programmet, tid til at snakke og mulighed for at synge lidt. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.