TorsdagsCaféen

 

PROGRAM TORSDAGSCAFÉEN 2019

 

Torsdag den 17. januar (JSB) – Vi får besøg af Mette-Rose Kongstad fra Møntergården, der fortæller om “Pernille Lykkes Boder – de pæne, fattige damers hjem gennem 397 år”.

Torsdagsklub 31. januar (CB) – Vi får besøg af sognepræst Annette Jørgensen, der fortæller om Martin A. Hansens liv og forfatterskab. Bemærk, at det varer til 16.15 denne torsdag.

Torsdagsklub 14. februar (JSB) – Vinterens sange.

Torsdag den 28. februar (CB) – “Garnisonspræst og sognepræst” – Peter Jacobsen, Sankt Hans Kirke i Odense, fortæller om sit liv i blandt andet fire præstegårde og om tiden som garnisonspræst i Fredericia.

Torsdag den 14. marts (JSB) – Tanker jeg gør mig, når jeg hører de kendte Grundvig-ord “Menneske først” – om menneske, samfund og kirke og om vores gudstjeneste.

Torsdag den 28. marts (CB) – Skuespiller Ole Møllegaard, læser fra bogen “Den stille klovn” og klovn og forfatter Arne Bjørk mimer til undervejs. Der er en klovn gemt i os alle som billede på et universelt menneskeligt træk.

 

 

TORSDAGSCAFÉEN: HVAD ER DET?

Torsdage kl. 14.00-16.00. (hver anden torsdag)

Torsdagscaféen er for mennesker, der kan lide at have et rart og muntert samvær med andre.

Vi mødes i kirken til en kort andagt, inden vi drikker kaffe i sognehuset med hjemmebag til. Hver gang er der lidt på programmet, tid til at snakke og mulighed for at synge lidt. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.