TorsdagsCaféen


 

TORSDAGSCAFÉEN KL. 14-16 I ULIGE UGER – EFTERÅR 2019

TorsdagsCaféen begynder med en kort andagt i kirken, hvorefter vi går i sognehuset. Her venter kaffebord med hjemmebag, snak, sang og godt samvær krydret med forskellige oplæg.

Vi har plads til alle og nye ansigter er altid velkomne. Det koster ikke noget at være med, men vil du gerne betale så læg pengene i kirkens bøsse eller send via Mobilepay 92588 – så går det til at hjælpe dem med større behov i vores sogn og by.  

 

 

Program efterår 2019


Torsdag 15. august (CB)         

Min barndoms sommer med snak over bordene. Nogle er fra byen, andre fra landet – nogle blev sendt fra by til land i ferien. Vi skal en tur forbi minderne og synge nogle sommersange.

 

Torsdag 29. august (CB og JBE)

Vi tager på udflugt til Morten Korch-museet ved Brenderup. Afgang kl. 13 og hjemkomst ca. kl. 16.30. Bemærk tilmelding til kirkekontoret med egenbetaling på kr. 100. Bemærk: Ingen andagt i kirken denne torsdag.

 

Torsdag den 12. september (JBE) 

Vi får besøg af Peder Thyssen, bedre kendt som Peder Præst. Han fortæller om at være gadepræst med liv og sjæl.

 

Torsdag den 26. september (CB)   
 
Rådmand for ældre- og handicapforvaltningen, Søren Windell, fortæller om sit liv ud fra temaet ”Sange fra mit liv”.

 

Torsdag den 10. oktober (CB)        

Lidt om forfatteren Johannes V. Jensen.

 

Torsdag den 24. oktober (JBE)      

Vi får besøg af Lisbeth Svensmark, som kommer med et muntert foredrag under titlen ”Bedstemødre er også en slags mennesker”. Bemærk, at det varer til kl. 16.30 denne torsdag.

 

Torsdag den 7. november (CB)   
    
Leder af Reden KFUKs sociale arbejde, Mette Gul, fortæller om Reden og det arbejde, der dér laves for kvinderne på gaden. Reden ligger i Vor Frue Sogn og arbejder med omsorg i en rå verden, som for mange er helt ukendt.

 

Torsdag den 21. november (JBE)    

Sognepræst Jørgen Samsing Bendixen fortæller om sit liv ud fra temaet ”Sange fra mit liv”.