Koncerter 2020 | Vor Frue Sogn, Odense

Koncerter 2020


Her kan du se et udvalg af koncerter i efteråret 2020 i Vor Frue Kirke.  Der er gratis adgang til alle orgelkoncerter.

 

SOMMERBAROK I ODENSE

Tirsdag 21. juli 2020 kl. 17


Professionelle musikere fra danske orkestre spiller ved denne koncert et dejligt program med musik af Händel, Vivaldi og Johann Sebastian Bach.

Solist i Antonio Vivaldis cellokoncert i G-dur er den russiske cellist Nikolay Shugaev. Han blev født i 1988 i Moskva og begyndte at  spille cello allerede som 5-årig. Han blev som dreng optaget på den berømte Gnessin-musikskole i Moskva, en specialskole for børn med helt særligt musikalsk talent, er uddannet fra Tchaikovsky-konservatoriet i Moskva og efterfølgende fra Conservatorio della Svizzera Italiana i Lugano i Italien.

Siden 2017 har Nikolay Shugaev været deputy artistic director for den store, internationale cubanske musikfestival, Habana Clásica, og er desuden professor ved Accademia di Musica di Erba. Nikolay Shugaev er fast tilbagevendende gæst ved den danske kammermusikfestival, Kammermusik ved Fjorden (www.kammermusikvedfjorden.com), hvis festivalorkester spiller ved dagens koncert i Vor Frue Kirke.

Solist i Johann Seb. Bachs violinkoncert i E-dur er Aleksander Kølbel. Han blev født i 1984 i København og begyndte at spille violin som 7-årig. Han er i København og Moskva samt ved det berømte Menuhin akademi i Schweiz. Han blev derigennem medlem af det berømte kammerorkester Camerata Lysy, med hvilket han optrådte både som solist og som kammermusiker.

Aleksander Kølbel har været ansat i Det Kgl. Kapel og arbejder nu i Danmarks Radios Symfoniorkester.

På programmet står udover de to solokoncerter af Vivaldi og Bach også Händels concerto grosso i A-dur og Brandenburgkoncerterne nr. 3 og 6 af Johann Sebastian Bach.

Billetter til koncerten koster kr. 50 og kan købes ved indgangen fra kl. 16 eller forudbestilles ved henvendelse til mail kirkekoncerter@gmail.com.

Det anbefales, at publikum enten forudbestiller billetter eller møder i god tid, da myndighedernes påbud og anbefalinger ift. afstand og større forsamlinger naturligvis vil blive respekteret. Det kan derfor blive aktuelt at begrænse adgangen til koncerten.Torsdag 20 august kl. 17.00
Orgelkoncert med kirkens organist, der spiller værker af bl.a. Diderich Buxtehude, Johann Sebastian Bach, Felix Mendelssohn og Louis Vierne.

 

Torsdag 10. september kl. 17.00
Orgelkoncert med Roberto Padoin, Venedig

 

Søndag 26. september kl. 15.00
Koncert med Sjølund Kammerkor.Torsdag 8. oktober kl. 20.00
Koncert med Odense Kammerkor, dirigent Uffe Most, og organist Lars Frederiksen. Messe i D-dur for kor, soli og orgel af Antonin Dvorak.Torsdag 22. oktober kl. 17.00
Koncert med sopran Maria Lantz og organist Lars Frederiksen


 

Orglet i Vor Frue Kirke