Vægtergudstjenester 2020 | Vor Frue Sogn, Odense

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Vægtergudstjenester 2020

Vægtersæsonen er fra 1. juli til 31. aug. - alle dage, undtagen søndag. Hver onsdag i juli og august måned slutter vægteren sin rundtur i kvarteret ved en gudstjeneste i Vor Frue Kirke.

Som altid foregår starter vægteren sin rundtur kl. 21 fra Den Gamle Kro i Overgade. Turen varer ca. en time og et kvarter ialt. Reglerne for afstand på rundturen er følgende: Der skal holdes en meters afstand til sidemanden, og to meters afstand til vægteren.

Maksimalt antal deltagere til selve andagten i Vor Frue Kirke er 62 personer. Under turen er flere dog tilladt.  Der gælder, at fra 1. juli til 7. juli er grænsen maks. 50 personer på rundturen. Fra 8. juli til 7. august er grænsen 100 personer. Fra 8. august til 1. september er der tilladt op til 200 personer. 

Turene begynder onsdag den 1. juli og slutter fredag den 28. august med gudstjeneste og efterfølgende arrangement i Latinskolen, hvor menighedsrådet er vært ved et lille traktement.

Har du lyst til at vide mere om nattevægterne i Odense, har de deres egen hjemmeside her. På siden kan du også finde nyheder om vægterne, kontaktoplysninger, billeder af vægterne i aktion, og meget andet.

Du kan også besøge deres Facebookside.

 

 

Der er ingen begivenheder.