Når to bliver til én AFLYST ÅRET UD PÅ GRUND AF CORNONA SITUATIONEN | Vor Frue Sogn, Odense

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Når to bliver til én AFLYST ÅRET UD PÅ GRUND AF CORNONA SITUATIONEN

VI HAR DESVÆRRE SET OS NØDSAGET TIL AT AFLYSE "NÅR TO BLIVER TIL ÉN" ÅRET UD PGA. CORONA SITUATIONEN - HOLD DIG ORIENTERET HER OG VIA VORES NYHEDSBREV 


'NÅR TO BLIVER TIL ÉN' – MANDAGE OG TORSDAGE KL. 18-21
 
Spisning i sognehuset kl. 18.30


Pga. Coronavirus er 'Når to bliver til én' aflyst indtil juli måned 2020. I juli mødes vi to gange, onsdag 1. juli og 22. juli, så der er mulighed for at gå med vægteren kl. 21. Det er hyggeligt at spise sammen for så at følges på vægterturen og afslutte i kirken.

Har du lyst, men har svært ved at gå med på turen, så er du velkommen til at blive i sognehuset.


Om 'når to bliver til én':

Dette er tilbud til dig, hvis du er blevet alene og din ægtefælle eller samlever er faldet bort.

En flok søde og dejlige mennesker mødes en gang om måneden, og der kan vælges mellem mandag og torsdag. Vi spiser et måltid mad, drikker et glas vin og slutter af med kaffe, te og kage. Vi taler om alt, en god oplevelse eller måske en knap så god, traditioner og om savn i hverdagen.

Har du lyst til at hjælpe med at skrælle grøntsager eller dække bord, så kontakt Dorte. Det koster 60 kr., som betales på dagen.

Der er tilmelding senest torsdag til arrangementet om mandagen og tilmelding senest mandag til arrangementet om torsdagen til Dorte Larsen, telefon 2289 1499. Vil du vide mere, så kontakt Dorte eller en af præsterne.